Русофилите българофоби!

12365
Русофилите българофоби!
Снимка: БГНЕС

То едното върви с другото. Ръка за ръка. Не може да работиш за Русия и Путин, да те боли за руските интереси в България, и същевременно да те боли и за българските. Закономерност си е - избираш едното, за сметка на другото!

И не е ли така? Вижте ги продажните български русофили - само през последните дни.

Левичари - предатели!

Правим, струваме, нито за миг не трябва да забравяме, че в сегашния български парламент има едно немалко - даже доста подобаващо, прору...

Едното малко братче на БСП, партията на Първанов и достолепните от АБВ, зарадва мнозинството, глупавото мнозинство в парламента, с изявлението си от парламентарната трибуна, че ЩЕ подкрепи хокания от куцо и сакато "Бюджет - 2016" на Горанов, но много скоро мнозинството посърна. Оказа се, че подкрепата на АБВ-ейците е "само ако правителството обещае, че упорито ще работи за падане на ембаргото срещу Русия! Наложено ѝ, да припомним, заради заграбването на Крим и Донбас! Ще направим добро за България, казват те, само ако България направи добро на Русия! Защото, знаете, Русия е нашата втора природа! А защо "втора", ще попита някой с пълно право! Направо първа!

Другото малко братче на БСП, скандалджиите от "Атака", не закъсняха да хвърлят конкурентната русофилска ръкавица. Когато в парламента трябваше да се гласува декларацията срещу тероризма и масовите убийства в Париж, хубавците на Сидеров демонстративно напуснаха пленарната зала в знак на протест, че въпросната декларация не поставяла на първо място сваления от същите терористи руски самолет над Синай. Знаят милите атакисти, че само непримиримост при отстояване на руските интереси ще продължи да им осигурява червени русофилски точки, която по едно съвпадение са и с финансово покритие!

Може по всички линии Миков и БСП да се провалят генерално, но по показателя "Русофили" здраво държат палмата на първенството! Тяхна си е, завещана им е, и никакъв натрапник не може да им я отнеме. Без значение на изборните резултати! Поредната русофилска скоропоговорка - БСП ги редува и стриктно ги съблюдава, е внушението чрез периодичния си ляв печат през тези дни, че Добруджа, видите ли, се обезлюдявала. Заради все по-ударното уж сондиране за шистов газ. Защо ли БСП не иска български шистов газ? Много просто - за да не се накърнят руските интереси, и тези на "Газпром", като единствен и (свръх)монополен продавач на природен газ в иначе милата им Република България! И тъпото населението им се връзва, най-вече добруджанското! И протестира!

Да не пропуснем и едно изявление от миналата седмица на друг наш отявлен родолюбец - Лютви Местан, който без някой да го е попитал, нагло препоръча на България "да се бори много упорито за разширяването на Европейския съюз!", имайки предвид, разбира се, кандидатурата на република Турция за членство в Съюза! Имейки предвид също и завоевателния поход на мамелюците от Изтока към центъра на световната цивлизация! Уникален българо-турски патриотизъм тресе гражданина на Европа Лютви Местан! Халал да и е на Европа, заедно с нашествениците!

Русофилите на Путин!

Не са прави тези, които ни делят на русофили и русофоби. Даже спекулират. Защото да си на страната на Ленин, Брежнев, Елцин и Путин не ...

И накрая Борисов. Че е българофил, няма две мнения по въпроса, но защо му трябваше на министър-председателя на Република България да отстрелва така вероломно президента на Република България, защото бил казал в някакво интервю, че "Русия води хибридна война срещу България!". Нима не води?! Или Борисов, покрай "Аз съм български патриот!", казва за всеки случай и: "Ама съм и малко руски!".

И още по-накрая - не бива да се забравят и думите на мозъка на "Солидарност" Адам Михник по същия повод, че лично той, ако някой много се интересува, е "най-големият антисъветски русофил!". Какво повече!

Автор: Валентин Стоев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com