"Президентът е боклук!", внушава БСП

35316
"Президентът е боклук!", внушава БСП
Снимка: БГНЕС

Освен с всички останали обществени деформации, управленците от БСП, ДПС и присъединилите се към тях приспособленци от "Атака" ще останат в историята на държавата и с пълното дискредитиране на президенстката институция. Така им е изгодно сега, когато на този стол седи "врагът" им Росен Плевнелиев, без да правят сметка, че утре на него може да седне и "техен" човек!

Пълно тъпоумие и политическо късегледство! Важното е "този" да оклепаме, а после - ще му мислим! Без да мислят, че нанасят поражение не на лицето Плевенлиев, а на институцията "президент"! Едно е сигурно - след Плевнелиев институцията "президентството" никога вече няма да "звучи гордо"! Нещо повече - след Плевнелиев българският президент, който и да е той, ще бъде един "господин Никой"! Думата му ще звучи кухо, независимо от коя партия ще е пратен там! Благодарение на тримцата - Станишев, Местан (Доган!) и присъединилия се Сидеров! Както и на подгласниците им партийни клакьори!

Мартин Шулц: Скандално е младите да заплащат за криза, която не са причинили

Не искам Европа да бъде на две различни класи граждани- като председател на комисията ще ви подкрепям на всяка крачка, защото Европа не...

Направете сами сметка. Има ли поне един закон, една алинея, една точка или един параграф, оспорен от Плевнелиев по конституционен път, който управляващото мнозинство от БСП, ДПС и "Атака" да не е прегласувало?! С погнуса и по най-бързия и демонстративен начин! При това така, че цялото общество да стане свидетел и (по възможност) съпричастно на показното натриване на носа на "върховния главнокомандващ"! Сатанински и с партийна наслада - така както само (бивш) комунист го умее! А комунизмът го умее! Дал е ненадминати примери за това!

(Само за сведение: по времето на управлението на ГЕРБ - въпреки змиите и гущерите, избълвани срещу тях! - от общо 78 възражения на тогавашния държавен глава Георги Първанов са "минали" цели 34! Почти половината! Както се казва, има малка разлика между едно парламентарно мнозинство и друго парламентарно мнозинство! Такава е горчивата истина - когато числата говорят, и боговете мълчат! Пък били те от БСП и ДПС!).

Погледнете какво се случва и с "неговия" референдум и прословутата гражданската подписка в "негова" подкрепа. Месеци мнаха, а ГРАО брои ли, брои! Подписите! Ако съдим по времето, изминало от началото на броенето, почти три месеца, броячите би трябвало вече да са стигнали някъде около 4 трилиона, 2 милиарда, 100 милиона, 375 хиляди, 505! Примерно! Колкото и нелепо да звучи това! Как изглежда това число, изписано с цифри (нули), не е ясно! Затова пък е ясно друго - подведомствените на Орешарски, Станишев и Доган, броячите във ведомството, умишлено клатят задачата - само и само да я провалят! По команда от "Дондуков" 2! И, както върви, наистина ще я провалят! Половин провал наивните граждани вече консумираха - загробена е първоначалната идея този "президентски" референдум (подкрепен от подписите на 700 000 души) да се проведе 2 в 1 с европейските избори на 25 май!

Сега партийната задача е тя да бъде провалена изцяло! И не трябва да има никакво съмнение, че партийната задача ще бъде изпълнена! Напълно и безпрекословно!

Станишев: За 24 часа открихме кампаниите в София, Букурещ и Цар Калоян

За 24 часа успяхме да открием кампанията в София, Букурещ и Цар Калоян. Това заяви пред десетки граждани в град Цар Калоян лидерът на Б...

Мантрата е, че България е парламентарна република! Повтаря я най-често председателят Миков. Президентът, видите ли, да си наляга парцалките, защото знае ли той какво може да му се случи! Щом прекалява с ветото! Цялото лято и цялата есен му командироваха под прозорците хористи антиклакьори, които му почерниха живота! А това - добре да знае Плевнелиев! - е само едно "крехко" предупреждение! Няма си на представа президентчето какво чудо може да му спретне парламентарната република, клати заканително глава бай Михо Миков, от град Кула, Видинско, и размахва пръст на "кУегата" си по старшинство в държавата! Добре да го знае!

И да си прави сметката!

Станишев, Михов, Местан, Сидеров! Те досъсипват реномето на държавата! Пет пари не дават за нея! Само взимат! А че гърдите им са посинели от патриотизъм - виж, това е лъжа! Гнусна клевета!

Автор: Валентин Стоев

Станишев: Единствено ПЕС може да гарантира справедливо отношение

"Радвам се да бъда днес тук на откриването на вашата кампания и да видя всички вас, толкова много хора, които сте застанали зад идеята ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com