Живков ли ще връщаме?!

16756
Живков ли ще връщаме?!
Снимка: БГНЕС

Две са политическите тези, откакто Борисов дойде за втори път на власт. Едната е, че той, заедно със своя ГЕРБ, извършва масови политически убийства. Колективни политически убийства и пълен геноцид на цели политически партии. Другата е, че тези политически партии сами са се убили и се убиват. Самоубиват се!

Кое от двете е вярно - нека всеки сам реши! Но че политическите опоненти на Борисов направо изчезват от политическия хоризонт, е повече от достоверен факт. Сочи го за пореден път и последното социологическо изследване на демо агенцията "Алфа Рисърч", сондирала общественото мнение от 10 до 20 ноември в цялата страна. Според него ГЕРБ води и управлява страната със "зашеметяващите" 24 процента обществено влияние и поддръжка, а следващите го политически субекти мъждукат някъде назад в далечината със скромните 9, 8, 7... 3, 2, 1, и т. н. низходящи симпатии, та чак до 0,01 на иначе устатата Татяна Дончева!

Борисов: Не сме изнасяли автомати като използваните в Париж в последните 15-20 години

Много неща се говорят за това, че при атентатите в Париж е използван "Калашников", произведен в България. За да се каже, че е български...

Е, ако това не е политическо убийство - или самоубийство - здраве му каже! Масова смърт в мирно време!

Защо ли? Много просто!

Миков и БСП пеят лебедовата си песен, защото са изключително демодирани. Отблъскващо старомодни! Предводителят на някогашната едномилионна партия е най-точно избраният човек за нейното изтребление. Направо Хитлер на БСП! Мико Миков е това! По-голяма шестица от тотото политическите опоненти на Столетницата не бяха могли и да сънуват! По-безидеен, по-безхарактерен, по-безумен в решенията си, а и по-безпросветен лидер лявото в България, комунистите в България не са имали от времето на другаря Вълко Червенков! Както и по-инатлив на оставки!

Реформаторчетата, Бог да ги поживи, и те - не могат да си подадат главица, горките, от осмицата по-горе в което и да е социологическо проучване. Даже и в (Червен) Кольо-Колевото! Да им се чудиш на акълчето - пет партийки и нещо, уж, а пипето им като на бройлер! Вари го, печи го, все не увира, все едно и също си знаят пилешките реформатори - ние сме, други няма! Ама много удобно забравят, че нито един от тях не е нов. Всички са преплували поне по един-два пъти политическото ни море. От едните - при другите, а някои даже и при третите! Важното е да си на повърхността и да не се нагълташ с много вода! Че става солено!

По скандала "Янева": Борисов не можел да обръща внимание на две каки, които си говорят*

"Не мога да обръщам внимание на две каки, които са се събрали и си говорят". Това заяви публично премиерът Бойко Борисов за аферата с и...

Първанчо вече става досаден с руско-съветското си дупедавство, то бива-бива идейна меркантилност, но чак пък толкова си е срамота. А ако е вярно, както се говори, че догодина пак щял да става кандидат-президент, хак ни е - щом толкова дълго го търпяхме! Цели десет години!

Турците от ДПС са се смълчали като никога, Аллах акбар! И те си падат малко парижани! Ама с тия 6% одобрение, и на тях май няма да им се отвори парашутът! Въпреки циганската изборна експанзия и похарчените грешни пари! "Атака" пък - с болния си лидер, чиято диагноза вече и Москва прие, и с неудържимия си устрем, все надолу и надолу, скоро ще прекрачи единия процент обществено доверие! Но на връщане!

Друго какво? Ами става страшно и горещо. С тия мижави проценти, май идва времето, когато Борисов с неговия ГЕРБ ще ударят Живковите 99,98% изборна победа! Тато ли ще връщаме, господа от другите партии?! Ако - да, защо ручахме жабетата тогава?! Какво му беше на Бай ни Тошо?!

Автор: Валентин Стоев

Борисов притеснен, че заради мерките за сигурност ще орежат еврофондовете

Към момента у нас не се налагат извънредни мерки за сигурност заради атентатите в Париж. Това заяви премиерът Бойко Борисов във Варна д...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com