Ердоган - новият Сюлейман Великолепни!

8755
Ердоган - новият Сюлейман Великолепни!

Натам вървят нещата, както са тръгнали. Когато в началото на XVI век (1521) най-именитият турски султан Сюлейман, наречен Великолепни заради огромния си принос към османизма, тръгва да превзема Европа, добре че срещу себе си е имал силни европейски владетели - като унгарските, австрийските Хабсбурги, а и самият Карл V, за да препъне и да зацикли пред вратите на Виена. 500 години след Великолепния наследниците на Османската империя - турските неоосманисти Ердоган и Давутоглу са на път да се "намърдат" в Европа и "отвъд Виена", и то не със силата на оръжията, а по пътя на милионната миграция и фалшивото милосърдие.

Днес държавата Турция е на път да поправи неуспеха на Сюлейман и да успее да внедри исляма, държейки в бежанските си лагери на своя територия, по официални нейни данни, над 2,5 милиона мюсюлмани. Пак по турски твърдения, това били изцяло и само сирийски бежанци от войната с Ислямска държава и Русия, но всъщност цял свят знае, че поне половината от тях са собствени (турски) кюрди, които Ердоган и Давутоглу се чудят по какъв начин да изгони от родината им, защото им се противопоставят, и да ги "натресат" на милата и благородна, цивилизована Европа. Така Ердоган и Давутоглу, който е фактическият теоретик на неоосманизма, са на път да успеят. На път са това, което великият Сюлейман Великолепни не успя да осъществи през XVI век, те, днешните негови последователи, уж светски управници, да осъществят. И да го засрамят, правейки го за смях!

Кой стои насреща им, кой им позволява да си разиграват турско-османистко-арабския кон насред Брюксел и кой е готов да им даде "и майка си и баща си", само и само да се смилят над (уж) Обединена Европа и се спрат - и те като Великолепния, пред вратите на Виена?! Имената на продажниците са толкова нашумели напоследък, че дори и децата ги знаят! За да ги напсуват! Европейските т. нар. ръководители! Поредните жалки отстъпки пред атакуващата Турция срамните европейски ръководители Туск и Юнкер направиха през отминалия понеделник (7 март). Обещаха на турските ръководители-рекетьори преференции, които никоя друга държава не си бе и помислила, че може да получи! И то срещу голи и на практика неосъществими обещания! Държавата Турция щяла да удържа насилственото и вероломно имигрантско арабско-мюсюлманско нашествие в Европа, а за сметка на това отчаяната и безпомощната Европа ще си плати с поредни 3 млрд. евро, с безвизово настаняване на турци в Шенгенската зона, ще облекчи приемането на Турция в Европейския съюз и ще приеме (по правилото 1 срещу 1) по един сирийски (уж) бежанец срещу един самонастанил незаконно в пределите на континента икономически имигрант от Близкия Изток и Африка! Каква е разликата и има ли въобще разлика между тях?!

ООН обезпокоена от сделката ЕС - Турция за бежанците

Върховният комисариат на ООН за бежанците изпитва безпокойство във връзка със сделката, постигната между ЕС и Турция, в рамките на коят...

Условията на споразумението, което предстои да се подпише през следващата седмица, са толкова унизителни и предателски спрямо гражданите на Европа, че днес всеки разумен гражданин на ЕС и на континента въобще се пита - дали тези двама доказани мухльовци Юнкер и Туск (+ Меркел, която предизвика нашествието на чалмите по християнските земи с глупавата си и несъобразена с последствията покана "да заповядат", + разните печелбарски благотворителни и разни други, уж самарянски организации, а реално борещи се за някакво измислено право на нашествениците да залеят континента!) са с всичкия си в главата; дали тези продажни ръководители на Европа не са взели баснословни рушвети, за да пасуват повече от две години и чак след това, когато вълната удави държавите - особено тези, които са на предната линия на общността, да започнат да имитират загриженост и някаква дейност по въпроса!

Другата тънкост, която лидерите на Обединена Европа проспиват, е, че в тези 2,5 млн. уж "бежанци", които чакали в Турция, с които Турция търгува и които Турция заплашва да "изпусне" към Европа, Ердоган и Давутоглу броят и единия милион турски кюрди, които са им трън в петата и които те искат да прехвърлят като проблем на Европа, за да се освободят от тях - по максимата на Сталин "няма човек - няма проблем!". И бас държим, че ще ги прехвърлят! За да седнат те - по турски! - на главата на Европа! Заедно с терористичната си организация ПКК!

Сега, седмица преди позорното за класическа Европа споразумение с неоислямистка Турция да бъде сключено, със сигурност може да се каже, че днешните турски управници, наследниците на Сюлейман Великолепни (за тогавашната Европа той съвсем не е бил "Великолепен"!) успяха за захлупят най-успешния султан като преминаха и "отвъд Виена"! На път са да завладеят безапелационно и Стария континент - единствената несбъдната негова мечта! Ашкулсун, аферим, машшала, евалла и бамбашка!

Автор: Валентин Стоев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com