Всички лапат при Пеевски!

82032
Всички лапат при Пеевски!
Снимка: БГНЕС

С разконспирирането, че скандалното тефтерче имало още страници, които прокуратурата е скрила, се разбира, че Пеевски държи и Цацаров! Иначе защо ще скрият страниците, на които са изписани инициалите Д. П. на Пеевски! А когато, като допълнение, се разбра, че инициалите Д. П. са станали 10, с цел Мастития да бъде прикрит, всякакви колебания отпадат! Жална ни майка, хора! Щом и главният прокурор се отчита пред Пеевски, оправия скоро не се задава. Въобще не се задава!

И още. Щом и вестник "Труд", който поне досега се ползваше с някакъв авторитет от миналото, излезе с твърдението, че не Д. П. е изманипулирано на 10, а 10 е манипулирано на Д. П". с цел да се злепостави човекът "Кой" Делян Пеевски, значи че с Блъсков нов главен редактор и този медиен ветеран си е продал душичката!

С намеци и недомлъвки Местан посочи Иван Костов като "КОЙ"

Ние сме универсалният виновник за всичко в България. Сега се надявам да не сме виновни и за кражбата на тефтерчетата на Филип Златанов....

И още. Разбра се, че председателят на временната комисия в миналия парламент, която уж трябваше да разследва тефтерчето, Кирил Добрев, е ял и пил поне веднъж на софрата на Пеевски - на годишнината на медийната му агенция "ПИК", в което нямаше да има нищо лошо, ако не е било в деня, в който комисията е обнародвала заключенията си чии са инициалите И. Ф., Ц. Ц. и Б. Б. А за инициалите Д. П. нито дума, пълно мълчание, както на комисията, така и на Цацаров! И много ясно - заедно със скритите страници остават скрити и инициалите!

Сега всички ще плащаме 3,7 млрд. за КТБ. Но и тук има много скрито-покрито. Включително и най-важното. Например това, че когато бизнес-дружките Делян Пеевски и Цветан Василев не успяват да разделят поредната далавера и се скарват, пострадалият е банката. Пеевски си вади парите оттам - парите, налети в куп бизнеси в българската икономика - телекомуникационен, енергиен, медиен и т. н., за да я разклати. И успява! А за капак иска Орешарски и Чобанов на свой ред също да изтеглят и прехвърлят в други банки парите на държавните фирми и учреждения с депозити в КТБ, което - заедно с паралелно откраднатото от мажоритарния собственик Цветан Василев - окончателно я загробва! Както се казва, предисторията накратко! Какво толкова има да се клатушка прокуратурата, ако наистина иска да разрови случая?!

Но междувременно през Пеевски и Василев доста външни службаши се облажват от банката. Най-вече Бареков и "България без цензура", а покрай него и Нешка Робева с танцьорките си - цяла година играха срещу тлъсти хонорари в предизборната му кампания из страната. Говори се за общо 100 милиона лева! TV7 е медиен венец на финансирането от КТБ! А помните ли интелектуалците, които излязоха в защита на Цветан Василев още в първите дни от сагата - още не бяха ясни детайлите на кражбата на века?! Всички те са си облизали поне веднъж пръстите, след като банкерът и съдружникът му - заедно или поотделно - са проявявали нетипична щедрост! Спонсорства, кръгове от мото гран при, "Ботев"-Пд, "Шменти капели" и други филми, Тити Папазов с волейболния "Левски", националният отбор по волейбол още носи на екипа си логото на КТБ... И още, и още... А сега, дайте да дадем - 3,7 млрд. лв. От всички без изключение!

И като си помисли човек, че на този фон някакъв си, така наречен Патриотичен фронт клати правителството, направо не е за вярване! Обясняват, че го правели, защото били патриоти! Как така хем патриоти, хем бутат къщата! И без да искаш, започваш да се питаш - докога тая клета държавица ще зависи от случайни хора! Толкова ли ни е акълът на останалите?!

Вътрешният министър разбрал от медиите за кражбата на тефтерчетата на Златанов

Трудно ми е да си обясна как толкова сериозно веществено доказателство така да изчезне. Но ми трябва повече информация, трябва ми повеч...

Автор: Валентин Стоев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com