Ура - първи сме в европейска класация за бежанците

10318
Ура - първи сме в европейска класация за бежанците
Снимка: Getty Images/Guliver

Оглавихме най-после класация, за която кекавите европейци да ни завиждат. Това стана ясно от заслуженото първо място в класацията на бежанците за европейска държава, която трябва да избягват на всяка цена. Обяви я по Нова телевизия арабистът Владимир Чуков. Според него сред арабите се е разчуло, че в България за тях е толкова зле, че трябва да я заобикалят на всяка цена ( каза го по друг начин, но смисълът е точно този).

Значи можем! Стига да искаме и да имаме подходящите управници. Като запретнат ръкави, доказват висока класа над европейското ниво. Защото в Европа може да има антиимигрантски настроения и дори цели партии, паразитиращи върху тях ( като българските пълчища са сред техните вдъхновители), но истинските практици, специалисти с опит в прилагането на крутите мерки, са тук. Доказахме се! Сега българският опит може да стане пример за изучаване от кекавите ни съседи по континент.

Слуховете за политическата смърт на Ципрас са силно преувеличени

Предсрочни избори – това е новината на седмицата в Гърция. Страната, която се превърна в трън в петата на Европа, за втори път та...

Ето някои теми, по които можем да организираме семинари, пленери, конференции и курсове по обучение на европейски политици:

„Как да вгорчим живота на емигранта”

„За да не гоните емигранта, погрижете се да не влиза в страната ви”

„Изплашете емигранта още преди да стъпи на ваша територия”

„Емигранти от всички страни, бягайте от нас (в случай, че слушателите са с марксистко-ленинска закалка)!

Замириса на терпентин - и пак, и пак, и пак

Държавата ни отдавна е само ефимерно понятие. Рее се там някъде из въздуха и чака някой да ѝ свърши работата. А работата, нали не е зае...

„Колкото по-малко ги храниш, толкова по-малко ще идват (принцип, заимстван от кварталната практика с бездомните кучета, в която също сме феномен в Европа)”

„Ние ги хващаме, вие ги пускате - защо?”

„(Не) храни имигранта, (за) да (не) те лае”

„Превантивните мерки на първо място: раздай джиесеми на попадналите в лагерите и те сами ще откажат следващите кандидати”

„Назначи за надзиратели на лагерите корави мъже с опит от комунистическата военизирана машина – даваме ноу-хау и жива сила, езиковата бариера няма значение ”

Сърбия изпраща десетки автобуси с бежанци към Унгария

Сърбия изпраща десетки автобуси с бежанци към унгарската граница. Само през изминалия ден до граничните градове Канижа и Суботица зам...

„Задължи лагерниците да гледат телевизия „Алфа” ( бележка: да се прилага с раздаване на джиесеми по пет пъти в денонощие вместо хранене и вместо петкратната молитва)

„Лагерите да бъдат снабдени с избрани цитати на арабски, урду и пущу от вожда на държавата (например: ”стойте си там, откъдето сте дошли” или „и на нас ни режеха главите преди няколко години, сега е ред да ни отмените”)

„На входа на лагерите да пише: работата няма да ви направи свободни, няма(те) работа тук”

На база на гореописаните предложения България може да развие сериозен конгресен туризъм за втвърдяване на мекушави европейци.

Работен език – руски. Други подобни наказания- по взаимно (не)съгласие могат да бъдат наложени допълнително с цел каляване на европейската стомана. На провалените на изпита европейци да бъде прилагано лагерно пребива(ва)не.

Д. Митов: Имаме ангажимент да пазим и границите на ЕС

Като всяка една суверенна държава сме длъжни да наблюдаваме нашите граници и да ги пазим. Това заяви по bTV външният министър Даниел ...

Лектори: Ханибал Лектър, Магдалена Ташева и др. герои, достигнали висок бал на фестивала в Кан(ибал) по канибалската система.

Автор: Иво Инджев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com