Предизборни душмани!

8240
Предизборни душмани!

Какво ли не му се струпва на главата на клетото население преди избори. Оня ден Сидеров и Чуколов между третата и четвъртата ракия установили, че е дошъл моментът да напомнят за себе си и спретнали насред "Раковски" уж блиц-скандал, който обаче се проточил до 5 сутринта. С действието и бездействието на МВР, с участието и на Икономическа полиция. Скучаели двамцата и решили да се направят на борци с контрабандата! Да не би случайно някой да ги е забравил! Предизборно!

Ден преди това един "говедарски" сайт реши, че твърде дълго е мирувал и набързо пусна в обращение поредната предизборна интрига! Някакви си стотици милиони, отпуснати от ООН по програмата за циганската интеграция, били минали през Румъния и били стигнали до българската Първа инвестиционна банка, от където на правителството му било по-лесно да ги открадне! Така прочутите с поръчкови си изпълнения "говедари" постигат две цели. Първата е да повлияят за пореден път на изборните резултати, нещо като "Костинброд-2", а втората - защо да не опитат да разклатят още една банка, по изпитания вече модел на КТБ! Как така цяла година държавата ще я кара без банков скандал?!

Миков: Има много места, на които БСП ще спечели

"Има много места, на които ние ще спечелим. Там, където кандидатите не жалят усилия. Най-тежкият резултат ще бъде, ако изборите бъдат ...

Още един ден по-рано Кулезич също даде своя скромен принос за резултата от предстоящите избори. След като къта интервюто си със скандалния Цветан Василев цели шест месеца, тя най-после се престраши да го пусне в обращение десет дни преди изборите! А Василев пък, от своя страна, използва случая да се разтовари от част от вината си, като някак невинно и между другото я прехвърли на избрани политици! Като например Борисов, Горанов и Цветанов! Загадъчно и абстрактно!

Още по-рано, но все така досущ преди изборите, БСП вдигна шум до небето за ремонта на МИГ-овете. Предпочитайки пред Русия по-евтината оферта на Полша, управляващите щели да докарат на страната ни нечувани съдебни дела! И то така, че и правнуците ни щели да плащат неустойките. Плашейки гаргите, Миков не се посвени за пореден път да демонстрира, че руските интереси са му по-мили от българските! На него и на партията му! А ден по-късно с руско-българския си конкурент Сидеров едва не се сбиха в спор кой от двамата първи бил предложил на парламента да гласува отпадане на санкциите срещу Русия! Дано само Путин да ги е чул - защото иначе ефект няма да има!

Какви избори тогава, какво правителство! Каква държава тогава, какъв народ!

Автор: Валентин Стоев

Цацаров: Увеличаването на наказанията за купуването на гласове не помага

Не мога да определя ценоразпис за купуване и продаване на гласове - твърде динамичен е, заяви пред медиите в парламента главният прокур...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com