Пеевски пак пълни площадите

32847
Пеевски пак пълни площадите

Напоследък все по-често говори лаборантът Иван Костов, трябвало печалната Корпоративна търговска банка (КТБ) да бъде спасена с пари от бюджета.

Защо ли Командора е толкова тъп и упорит на тази тема - много просто защо - защото и той по една случайност има десетина милиончета над гарантирания минимум, които, ако банката изгори, ще изгорят също! Ясен ни е Костов като бял ден, но кой друг, ако не Костов, беше - помните го добре - най-големият сторонник в България на т. нар. пазарно стопанство. Всеки ще се бори и ще си носи последствията, казваше уж най-успешният министър-председател на прехода. Държавата, казваше още той, трябва да я забравим и да си спомняме за нея само когато трябва да си внесем данъците!

Рубладжиите да му мислят

Старото вестникарско правило не е изгубило силата си в нашата електронна медийна действителност (там, където има истинска журналист...

Така, Костов, така, и ако беше само ти - с мед да те мажем, ние, народът, чиито "спестявания", за разлика от твоите, са в републиканския бюджет, не в депозити по банките! Откъдето сега ти и доста други като тебе, искате да се възстановят парите, които Пеевски, Василев, онези от ДПС, и най-вече Бареков, откраднаха и се опитват да откраднат! Не само, че не е честно, а не е и законно!

Какво друго за печалната КТБ? Както е тръгнало и както върви, още през октомври народният протест от миналата година със сигурност ще се възроди - населението няма да допусне кражбите и далаверите на олигарсите и политиците И ТОЗИ ПЪТ да бъдат поети и покрити от него - и ще стане така, че едногодишните протести на софиянци - а този път и провинцията няма да си прави оглушки! - срещу провокатора Пеевски, срещу човека "КОЙ!", ще се сторят на властимащите детска игра от кварталната забавачница! Улиците ще почернеят и политиците трябва още отсега здравата да се уплашат! Най-вече и Цацаров, който всеки път, след всяка по-голяма и още по-голяма далавера, все повече се прави на приземил се от Марс. И са прави онези от нас, които отиват по-далече и питат - дали пък и главният прокурор не е част от играта?!

Треперете, душмани! Вие, които клатите банките и държавата - треперете най-много! Скоро ще напълните и гащите! Този път - по всичко си личи - няма да мине само с разходки, с детски колички по Царя и с викове "Червени боклуци!".

А колкото до Костов, този човек не спря да обижда народа! 25 години! Да го прави на глупав и да го подценява. Костов, Народът е като Господ - забавя, но не забравя! Хубавичко го запомни! Другите - също!

Бареков, майките искат (да са) евро!

На лъжата краката са къси. Тази поговорка винаги застига всеки, който си мисли, че е най-големият тарикат на Земята. Застигна и един из...

Автор: Валентин Стоев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com