Пеевщините на Доган!

39671
Пеевщините на Доган!
Снимка: БГНЕС

Съвършеното нахалство на ДПС, Доган и Местан няма край! Не сме забравили изцепките на Доган - нагъл, нагъл, та чак боли! Поредната им наглост и световното предизвикателство е второто място на Пеевски в листата на партията за евроизборите.

Не само наглост, а свирепо жонглиране с търпението на хората - и с турските им избиратели, и с българските им опоненти! Сякаш пробват двамцата турски предводители докъде ще се проточи и разпростре българският непукизъм! За да го надскочат със своя гьонсуратлък!

ПеевскиВЪНотЕвролистата атакува Facebook

ПеевскиВЪНотЕвролистата – това е най-новата Facebook група, която беше създадена преди два дни в най-популярната социална мрежа к...

Още нещо не подлежи на коментар - имат ли съзнание техните активисти от регионите, че са маша в ръцете на тези двама (със самия Пеевски - трима!) подпалвачи на обществения мир, като предлагат най-мразения българин в листите си - официално 2/3 от областните организации на ДПС го номинираха. Или може би е в ход още по-гнусното - местните лидери на ДПС съзнателно демонстрират отблъскваща сервилност и пълно подчинение на върховните си водачи Доган и Местан?!

Какво следва ли? Бидейки втори в официалната партийната листа за Европейския парламент, след 25 май Пеевски ще се сдобие с европейско жителство. Не че ще ходи на работа - напротив, той и в София не си даваше зор да заработва по трудов договор, та в Брюксел ли?! Просто Пеевски става евродепутат напук на 50-60-хилядната (в най-посетените дни) протестна вълна от софийските улици през миналото лято! Не сте вие, които ще ми кажете какво мога и какво не мога да правя, казва той и плюе в лицето на гражданите! Казват го (и плюят!) и Местан, и Доган! Отделен въпрос е, разбира се, ще го търпи ли Брюксел! Така, както го търпя (и търпи!) българският парламент! В средното училище при пет неизвинени викат родителите, а при още пет - на Пеевски биха му духнали под опашката! При Миков обаче, ни майка му викат, ни под опашката му духат!

Иначе ДПС, формалният Местан и почетният Доган и този път се изхитриха. За да тушират недоволствата и да избегнат втори сезон народни протести, двамцата умишлено забавиха листата си за евровота до последния ден преди великденската ваканция! И тактиката им успя! Листата е регистрирана, Европа е информирана, а с гарантираните 6-7% за ДПС вторият в листата вече е в купето за Брюксел!

И к`во излезе накрая! Освен че е собственик на две партии, ДПС и "България без цензура", явлението Пеевски си има и две работни места! С българския парламент всекидневно се гаври, в Европейския - по всичко личи - ще внедрява "българския" опит, неговия и на Доган! Въобще да не ходят на работа!

Номинацията на Пеевски е куршум в главата на демокрацията

Това заяви журналистът и продуцент Найо Тицин по повод присъствието на Делян Пеевски в листата на ДПС за изборите за Европейски парламе...

Автор: Валентин Стоев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com