Патриотите се съешават с БСП!

69588
Патриотите се съешават с БСП!
Снимка: БГНЕС

Вари я, печи я, желязна и непоклатима е истината, че всичко що е политика в България произтича от БКП. Не само политическият манталитет, не само подходът към нещата - без значение към коя партия сега се пишеш, комунизмът така се е съшил в мисленето, че подобно на лук, колкото и да го белиш - има още!

Вижте го новополитика Валери Симеонов. Какво друго, ако не комунизъм в действие, е претенцията му зам.-министърът на отбраната Орхан Исмаилов да бъде така добър да си събере багажчето, защото знаем ги ние тия турци-мюсюлмани, правят се на божи кравици, а всъщност точат ножа, за да колнат българина?! Както е било 500 години! И изобщо, кои сте вие с чалмите и какво правите по българските земи, камо ли заместник-министри да ставате?!

Каракачанов с по-мек тон: Не сме давали ултиматум, тепърва решаваме

Въпросът относно протеста срещу Орхан Исмаилов е принципен. Абсолютно не е вярно, че протестираме срещу Исмаилов заради името му. Ние п...

На какво напомня ли? На онзи Възродителен процес, който уж всички дружно заклеймихме и оставихме в историята на България като грозно петно, лепнато на имиджа само и единствено на БКП! Да, ама Симеонов, а и коалиционният му партньор в гръмко прокламирания Патриотичен фронт Каракачанов, не само че не могат да разберат - те просто не искат да разбират колко дълбоко в душите им в годините се е просмукала БКП-идеята, по кръвен път, и ги е направила безусловни живковисти! Без самите те да осъзнават това и без да си дават сметка колко опасно е това!

Не е случайно и политическото изявление от последните дни на председателя на БСП Михаил Миков, че - виждате ли - напоследък партията му вижда все повече общи черти с Патриотичния фронт на Симеонов и Каракачанов и лично той не изключва възможността занапред между патриотите и социалистите в парламента да се случи политически единодействие! Както се казва, крушата не пада по-далеч от дървото! А колкото до председателя-самотник Миков, нищо чудно именно партията на Симеонов да е средството за политическото (и парламентарното!) въздигане на БСП! За Миков и партията му общуването с крайни националисти няма да е прецедент - още се помни, и скоро няма да се забрави, съешаването на Станишев със Сидеров, на БСП с "Атака" в 42-то Народно събрание, която пък е другата парламентарна самотница. Прелъстени и изоставени, "Атака" и атакистите само дето още не са се разплакали, подобно на загубено в гората дете!

Логичен е въпросът защо същите тези патриоти не поставят ултиматум срещу доказаните прокарвачи на руските интереси в българската икономика и политика - главно БСП, Станишев, а и Миков! И не само не поставят ултиматуми, а дори се присъединяват към БСП и АБВ и към техните дългогодишни усилия да продават българските енергийни интереси на Русия и Путин! Което, междувпрочем, съвсем ги съешава и с "Атака"! Ами тогава се обединете, господа националисти и социалисти! В национал-социалисти - няма да е прецедент! 69 депутати общо е далеч по-добре от 39 на БСП, 19 на Патриотичния фронт и 11 на "Атака", но поотделно! С право ще се биете в гърдите, че сте изпълнили призива над парадния вход на парламента "Съединението прави силата"!

Автор: Валентин Стоев

В. Симеонов: Орхан Исмаилов е заплаха за нац. сигурност

Никога не сме поставяли въпроса за отстраняване на дадено лице заради неговото име и произход (турско име). Това заяви председателят на...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com