Левичари - предатели!

9628
Левичари - предатели!
Снимка: БГНЕС

Правим, струваме, нито за миг не трябва да забравяме, че в сегашния български парламент има едно немалко - даже доста подобаващо, проруски (и просъветски) настроено депутатство, което все по-категорично, все по-откровено и все по-нагло работи за интересите на Русия в България. Можем лесно да ги преброим. Начело на левичарското предателско депутатско съсловие в 43-я парламент все още си е БСП, която участва в това съсловие с всичките си 39 депутати! Другите две парламентарни партии са АБВ и "Атака", които се радват на числен паритет - и двете формации участват в предателската депутатска прослойка с по 11 народни представители. Така че, общо в парламента на България Руската федерация, начело с Владимир Путин, могат да разчитат - и разчитат - на 61 предани и готови на всякакви саможертви български народни представители!

Че е така, се видя за пореден път в деня, когато лидерите на парламентарните партии прочетоха от микрофонна на парламента програмните си декларации за новия политически сезон. И трите левичарски, уж конкуриращи се политически партии, отново и отново прогласиха проруската (просъветската) си ориентация, за пореден път призоваха страната да се обърнела на Изток, и за пак поред път декларираха, че техните партии са поели твърдо по пътя на националното предателство!

Русофилите на Путин!

Не са прави тези, които ни делят на русофили и русофоби. Даже спекулират. Защото да си на страната на Ленин, Брежнев, Елцин и Путин не ...

В първия ден на есенната сесия от трибуната на 43-я български парламент предводителят на все още втората по брой депутати партия БСП Михаил Миков не се поколеба да призове депутатството, а чрез него и милионите избиратели, да се вдигнат на бунт срещу Европейския съюз, за да отхвърлят наложените от него на любимата му Русия икономически санкции заради окупирането на Крим и превземането на Източна Украйна. Червеният апаратчик от Кула, Видинско, по най-скандалния и най-безотговорния начин дефакто призова от най-представителния микрофон в държавата да бъде отхвърлено игото на Европейския съюз и България да се върне в лоното (лапите!) на бившия СССР! Дали публичният призив за бунт не е опит за държавен преврат и национално предателство, нека преценява търпеливият и дебелокож главен прокурор, който най-после трябва да си размърда телесата и да си активира службата!

Конкуренция на Миков и БСП на Изток прави другият московски довереник в българската политика Волен Сидеров. На микрофоните на 43-я парламент този доказан търговски агент призова населението да подкрепи масово усилията на партията му да преориентира държавата на Изток, като даже не се посвени да съобщи адреса на работодателите си. Мястото на България - според бившия син опозиционер и бивш син конспиратор от Ямболско Волен Сидеров, било при Великите сили на Изтока - Русия, Китай, Индия!

От АБВ пък в първия ден на есенната сесия на парламента дойде новината, че подписалите се под внесения вече законопроект за промени в Конституцията, оттеглят подписите си и заедно с останалите - общо 11 депутати - недоволни и несъгласни с продължаващите санкции на Европейския съюз срещу Русия, се обявяват против промените в Конституцията, а и въобще преосмислят подкрепата си за правитерството. Защото третият отявлен товарищ в българската политика, бащицата и менторът на АБВ Георги Първанов, е жизнено зависим от Русия и нейния "Голям шлем" и защото този руско-съветски човек за нищо на света не би изменил на благодетелите си в Кремъл, които и да са те!

Всички обичаме Русия. По-точно - никой не я мрази, много малко са! Някои, обаче, още обичат и СССР. Повече от Русия! Тяхно право си е. Но не и когато любовта им е за сметка на България! А пък има и въпроси, на които най-фанатичните "любовници" трябва да отговорят! Миков, Първанов и Сидеров - най-вече! От много взаимна любов ли Русия и Путин продават на България руския газ и руския нефт на най-високите цени в цяла Европа и цял свят?! (бел. ред. - според класация на РИА Рейтинг плащаме третия най-скъп газ като покупателна способност от 34 държави). От силна любов ли искат да отремонтират трите български изтребителя, съветско производство, на цена с 1,2 млн. долара по-скъпо от другия кандидат за ремонта Полша?!

Евроатлантическият Борисов назначи русофил да се грижи за българите в чужбина

Днес българското правителство назначи за отговорник на българите в чужбина (например в Чикаго, където има близо четвърт милион българс...

Колкото до измисления проблем с липсващите уж руски туристи през този курортен сезон, което било заради санкциите, то той е измислен! Измислен с участието включително и на тези, тримата! Руските туристи оредяха поради обедняването на населението - и заради срива на рублата, но и заради все по-ниската световна цена на суровите, петрол и газ - най-вече! Всичко друго е стратегия на "русофилите", по-скоро на "съветофилите"! За да се трогне населението и да се настройва срещу Европейския съюз! Бавно, славно, тихо и напоително, точно по съветски! Лошото е, че успяват, мамка му!

Автор: Валентин Стоев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com