Горкият Радан съвсем се ошашави!

44589
Горкият Радан съвсем се ошашави!
Снимка: БГНЕС

На Радан, този Костов момчурляк, съвсем не му е по силите това, с което се е нагърбил. С което Костов го е нагърбил. Само за седмица момчето поне три пъти си смени приоритетите. Първо не искаше Борисов за премиер на правителство с участието на Реформаторския блок. После разбра колко по костовистки звучи това и публично си посипа главата с пепел. Остана малко прахоляк и за Костов!

После костовистчето Радан реши, че ако ГЕРБ не се съгласи реформите - като цяло - да започнат със съдебната - в частност, то Реформаторите няма да се хванат на хорото.

Радан Кънев е против предложение на ГЕРБ и ДПС за казуса "КТБ"

Съпредседателят на РБ Радан Кънев е против гласувания вчера от бюджетната комисия текст, според който до 6 ноември Народното събрание ...

Остави без отговор реакцията на Борисов, която прозвуча буквално така: "Ами, да заповяда и да я почва!". Остана без реакция от Радан и продължението на задочния им спор - че освен съдебната реформа чакат и реформите в здравеопазването, образованието, банковото дело, енергетиката, пенсионната система и т.н., които съвсем не са по-маловажни! Че всички реформи са еднакво важни и че всички те трябва да започнат едновременно, час по-скоро, а не да се редуват и изчакват, както произтича претенцията на Радан!

Последното засега шикалкавене на Радан "за" или "против" участето на Реформаторите във властта, е кон-гениалното му изявление, че "сега казусът КТБ е по-важен и преговорите за правителство могат да почакат!". Наистина гениално, отново подрежда задачите младежът - сякаш едното не зависи изцяло от другото!

Лошото в случая е, че в ошашавяването Радан не е сам. Не си оставя шашавото магаре в калта и заместникът му в партията на Костов - Петър Москов, другият Костов глас. А напоследък дуото става трио - с упорството и старанието на някой си, трети костовист - Гроздан Караджов, да скара ДСБ в Реформаторския блок с Меглена Кунева с нейната "България на гражданите", пускайки гнусните слухчета, че лидерката й се била отдала на сепаративни преговори с ГЕРБ! С трите преговорни дами на Борисов, така - по женски!

Момчета костовистчета, решете най-после четиримцата, заедно с ментора си в сянка, дали наистина искате да вадите България от калта или само гърдите си насинихте с подобни твърдения. Нищо, че вече и на антиреформаторите им стана ясно, че на вас - признайте си го! - по ви се иска някой друг да свърши черната работа да омете Авгиевите обори на Луканов, Станишев, Царя и Доган, и едва тогава вие да цъфнете на бял кон, разбира се, на разтребеното и да я захапете "тая държава", мамка й!

Радан Кънев: Надявам се днес с ГЕРБ и ПФ да се договорим за правителство

Томислав Дончев и Румяна Бъчварова приемат с надежда идеята да има три партии за съставяне на правителство. Това заяви лидерът на ДСБ Р...

За целта, обаче, първо трябва да спечелите избори! Иначе не бутат!

Автор: Валентин Стоев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com