Цанков камък на врата на ГЕРБ!

44729
Цанков камък на врата на ГЕРБ!
Снимка: БГНЕС

Помните ли онази тъпотия на Доган, за която в България всички партии - включително и опонентите на ДПС - му се възхищаваха? Беше изфабрикувал турският лидер още в средата на 90-те години думата "заедност". Възхищаваха й се всички, партийците вътре в себе си му завиждаха и всички волю-неволю му го признаваха - няма, казваха дори авторитетите на СДС, по-разумен политик на прехода от Доган, той е, така да се каже, бъдещето, по него трябва да се мерим! Горките авторитети!

Това - в 90-те. Да, ама 90-те отминаха, Доган и ДПС си оплетоха кошницата, мъдрият турски лидер забрави за "заедността" и не само на думи започна да разпределя порциите, да оплита обръчите си от фирми. Лъсна, както се каза, истинският му сурат, а някои от всепризнаващите го лидери, като Костов например, отрезвявайки, заявиха на всеослушание, че "Доган е проклятието на България"!

Кой ще си раздели парламентарния коч след 5 октомври?

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов постепенно стопля отношенията с ДПС. През уикенда той присъства на огромен събор с конни надбягвания и на...

И така години наред. Днес Доган и собствената му партия, която някои не бе основание наричат политическа корпорация, са сред най-омразните субекти в държавата. Доган, протежето му Местан и техните, да ги наречем, производни Пеевски, майка му Ирена Кръстева, банкера Цветан Василев и, разбира се, най-големият им колективен резил на име Бареков!

Пак с днешна дата може да се каже, че особено опасно с ДПС, Местан и Доган, да ни прощава, се заиграва Бойко Борисов. Няколко примера на опасната му политическа задявка:

- Борисов не реагира, когато ДПС и Местан пробваха и успяха да пробутат 5 октомври, когато е вторият ден на Курбан Байрям-а, за дата на извънредните избори. Нещо повече, някои, присъствали на консултациите при президента, даже твърдят, че сам Борисов е предложил тази дата! Което не е за вярване, защото - знаем - тогава поне 15-20 хиляди турци-изселници, бивши български граждани с редовни български лични карти, ще посетят "родината", за да празнуват с роднините си, и някак между другото ще намерят време да прескочат и до изборните секции, за да гласуват за Доган! Както сами в простотата и наивитета си сами си признават тези хубави хора!

Борисов, ако е така, посипи си главата с пепел!;

- Борисов, а това значи и най-голямата българска партия, остави без реакция незаконната по презумпция среща на лидера на българската турска етническа партия ДПС с новоизбрания турски президент ястреб Ердоган. Отгоре на това нямаше нито дума, камо ли пък официално съобщение, за темите на разговора на "полуислямиста" с шефа на партията му филиал в съседна България! Можем само да гадаем какво са се "съветвали" двамцата!

Борисов: Не делим кметовете

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов проведе работна среща с кметове на ГЕРБ от област Хасково. Градоначалниците изразиха недоволствот...

Борисов, ако не реагираш светкавично и не порицаеш (поне) това поведение на лидер на уж българска партия, посипи си пак главата с пепел! Дано след време не съжаляваш! И България също!;

- Борисов, защо на централно равнище твърдиш, че ГЕРБ никога няма да управлява и влиза в коалиция с ДПС, а на местно равнище, не само че го допускаш, но дори го и препоръчваш! Не разколебава ли това избирателите ти и може ли да се похвалиш с поне едно успешно регионално управление на ГЕРБ съвместно с ДПС?!

В тези решаващи за България дни никак не е зле да припомним на уважаемия Бойко Борисов какво се случи с:

- Първо, СДС - след съглашателство с Доган вътре в организма му беше вкарана зараза, която след още малко време остави от милионната демократична партия само корубата, в която сега пристан търсят някакви самозвани уж реформисти, каращи се не за идеи, а за лидерското място! И представете си - сред тях и Меглена Кунева-Пръмова, Боже Господи!;

- Второ, НДСВ - което след съглашателско управление с ДПС живя още само едно лято, образно казано. Дотолкова пагубно беше това съжителство, че в политическото небитие изчезна не само партията НДСВ, но и цял един цар, който бе успял да се опази като невъзвръщенец цели 50 години, и който има семейно-фамилна династична история повече от десет века! Хак й е на династията!;

Бойко празнува обрязване на внуците на лидер на ДПС, весели го Преслава

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов стопля отношенията с ДПС. Той присъства на обрязването на двамата внуци на общинския лидер на ДПС във Вен...

- Трето, останки по бойното поле събира и БСП, след коалиция с Доган, Местан и ДПС! Колко ще насъбере и дали има нещо реално останало от иначе Стогодишната партия, ще се разбере на 5 октомври. А смяната на Станишев с Миков е "не по врат, а по шия" и "от трън, та на глог" - по избор!

Борисов, внимавай в картинката, тя тая се услажда, да не стане така, че след време да се чудиш какъв е този Цанков камък, който е увиснал на шията ти! Твоята и на партията ти!

Автор: Валентин Стоев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com