Бареков, майките искат (да са) евро!

33267
Бареков, майките искат (да са) евро!

На лъжата краката са къси. Тази поговорка винаги застига всеки, който си мисли, че е най-големият тарикат на Земята. Застигна и един известен български политически въртиопашко – Николай Бареков.

След като кранчето от КТБ пресъхна, грандоманските пориви на близкия телевизионен журналист бяха на път да угаснат тотално заради липсата на свежо гориво „в зелено”, както се пееше в една попфолк класика – Учителят по дудук със сигурност я знае. Но Бареков се извъртя както само той го може и намери резервоар – този под земята, който всеки иска да го експлоатира. И заигра по познатата стратегия – с процентче миньори ще влизам в парламента априори.

Изборният трол се озъби зловещо

Измама с изборните секции в Турция – това дали е новина? Новина е обаче, че вероятната шашма влиза в крак с технологията – ...

Оказа се обаче, че лицата покрай Бареков не са толкова дебелокожи като него. И не издържат на вечните опити за зомбиране на масите. Първо си тръгна Ангел Славчев, дойде ред и на Калина Крумова. Която откровено си призна – Бареков обещава, но не изпълнява. Уж трябваше да има евромайка в парламента, а останахме само майки в България – след като толкова работим, толкова сме дали на партията и г-н Бареков ни обещаваше такива неща, уточни разочарованата Крумова.

Така е – справедливост няма. Когато дойде ред до изборния пазар, всеки гледа да пререди другия. Калина Крумова това със сигурност го знае – тя самата си каза, че в ББЦ е една от малкото, които са ходили на избори, че и са печелели (с „Атака”). Затова и е 100% наясно, че "парица е царица" – нищо лично, Бареков, просто бизнес. Или казано по друг начин от Крумова – защо не водим ние, евромайките, листи, ами ги водят хората на Ковачки? Какво си му обещал, Николайчо – едва ли е закон „Чисти ръце”. Да не е същото като на нас? Е сега Бареков е наясно, че жените много мразят неизпълнени обещания - изкарват ти го през носа. Да не говоря все пак много за носове, че в ББЦ това е чувствителна тема.

Има и един друг много неприятен аспект от напускането на очарователната Крумова, поне за мен – сега живата верига при турската граница няма да е толкова изящна. Някак си щеше да е далеч по-интересно и с по-добър ефект не само Николай Бареков и Росен Петров да си лягат по браздите и да спират изселниците – все пак шест дни риалити шоу ни обещаха, не е добре за рейтинга да няма жени. А и кой ще гледа как Бареков и Росен Петров се държат за ръчичка – не обещава хепиенд такава завръзка, ама никак. Иде ти някак отвътре да я скъсаш тази жива верига.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com