Бареков и Партията на предателите

113782
Бареков и Партията на предателите
Снимка: БГНЕС

Както и да го въртиш, както и да го сучеш, оказва се, че първото условие за членство в така наречената "България без цензура" е да си предател. Предател с днешна дата! А за да си предател с днешна дата, означава да си пришълец от друга партия, да си бил член (или симпатизант) на друга партия и задължително да си я предал!

Вижте какво се случва напоследък - само предатели (по възможност напуснали публично, дори скандално досегашната си партия) стават съратници на Бареков. А ако "трансферът" пък е, така да се каже, и от парламентарна група - тоест, ако зарязаната дружина е ГЕРБ, БСП, ДПС или "Атака", то предателството цена няма да има!

ГЕРБ е единствената заплаха за това управление, смята Борисов

„Аз винаги съм бил демократ и считам, че когато има напрежение в обществото, особено ако не можеш да изпълниш ангажимент, най-пра...

С просто око се вижда, че "моделът" на "безцензурните" е наложен от самия председател. Сам Бареков пръв предаде! Само допреди две-три години гърдите му бяха винаги сини от биене с юмрук и клетви във вярност към Борисов! После го предаде за една нощ. И стана партиен лидер! Така сам изработи и наложи стила на "България без цензура", другото й име - Партия на предателите!

Нека видим! Молби за членство при Бареков през последната седмица с гръм и трясък подадоха бившият депутат от ГЕРБ и бивш шеф на НАП Красимир Стафанов, пишман шефът на една от десетте земеделски партии, някой си Виктор Йончев, който при това се оказа и депутат от "Коалиция за България"! И който, забележете, седеше - на първата банка в лявата част на пленарната зала! Досущ до Станишев и до дясното му коляно! И двамата покрили с отличен норматива за членство при Бареков - да са предали по особено болезнен начин партиите си майки!

Трансферите - както им се полага - са обвързани и с тлъсти пачки в банковите им сметки, а самият Бареков - подобно на футболните менаджери - е само партиен "селекционер", който заявява на собствениците на клуба-партия, добре известният напоследък с прозвището "лаFкаджиите" триумвират "Пеевски-Цветан Василев-Доган"!

Усилено се говори, че в скоро време още двама напуснали групата си депутати ще доплуват до чуждия бряг: Единият е западният възпитаник Светлин Танчев, на когото въобще не му личи, че е това, а другият - свищовският тарикат Георги Марков, на когото пък - точно обратно - и от самолет му личи, че е предател!

Другата особеност на Партията на предателите е, че освен политическата борса, успешно разиграва и журналистическата! Пак срещу тлъсти пачки, разбира се!

Бареков ще си партнира с бившия сръбски премиер Зоран Живкович

Операция "Чисти ръце" ще започне отзад напред с главните секретари и вътрешните министри. Това заяви лидерът на "България без цензура...

Мастити журналисти бяха показно съблазнени - като крехки девойчета - от трубадурите на Бареков и подведомствената му ТВ7! Както се казва, с "по-справедливо заплащане"!

И наистина: журналисти-предатели на изданията си започнаха да се хранят обилно от редовните траншове към телевизията - бомбардировач и вестниците-клюкарки, собственост на споменатия вече медийно-банков-политически триумвират "Пеевски-Цветан Василев-Доган"! Ето ги хубавците: Кошлуков, Карбовски, Кортенска, иначе чудесната разследвачка Диляна Гайтанджиева! И много, много други... Като например професионалния предател Любен Дилов-син, който за сто лева отгоре винаги е готов да зареже работодателя си и да го смени с друг; като многократно доказалите неспасяемото си бездарие Иван и Андрей; като шумната и празнословна водеща Ива Николова, и, разбира се - като последния карикатурен герой, ветеран от войската и бъдещ военен министър Росен Петров! Водещи и пишещи, вписали се сполучливо в задължителните изисквания за членство в "България без цензура"! Да бъдеш предател! Безскрупулен предател! Предателството задължително да ти е нещо като втора природа!

Така стигаме до обобщението! Партията на Бареков, наречена кой знае защо "България без цензура" (сякаш е издателство!) е - простете - сбирщина от лакоми за пари (полу)известни персони, с чиста съвест може да бъде наречена Партия на предателите!

И това изобщо не звучи пресилено!

Иначе - световният опит сочи, че който веднъж е предал, винаги предава! Няма на света лоялен предател! Това Бареков трябва да го знае! От собствен опит! В Партията на предателите лидерът е най-големият предател! Предател №1!

Николай Бареков: Умен и Борисов са две различни понятия

Лидерът на Земеделски народен съюз Румен Йончев напуска парламентарната група на "Коалиция за България", а земеделците ще влязат в ко...

Автор: Валентин Стоев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com