БСП яхна изтребителите!

8491
БСП яхна изтребителите!
Снимка: Getty Images / Guliver

Предизборно! Горкичките Миковисти, бивши Станишковци, вече няма за какво да се хванат долу на земята, та обърнаха взор нагоре, към небето. Сега пък изтребителите били проблемът на България - с тези руски брички, които били намалели до четири, какво небе, какви пет лева, ще пазим, как ще се опазим, тръшкат се другарчетата! Ама щура амнезия ги тресе, първо - че именно те пречат на ремонта на МИГ-овете, и второ - къде блеяха 20 години, а преди една година отново те бяха на власт - та не поправиха 25-годишните съветски бракми, или ако не - защо не купиха нови - поне за един да бяха се бръкнали! Сега дрънкат предизборни глупости, нова опорна точка - "за магистрали пари имало, баламосват населението те, а за самолетите и националната сигурност - нямало!". Забравяйки удобно най-важното в случая - че магистралите се строят с 80% европейски пари, а за изтребителите, като се купят, ако се купят въобще - ще се наложи да се бръкнем дълбоко всички 100 процента!

Пеят си партийната песничка националните предатели, че ако Полша ремонтирала съветските самолети, Русия щяла да ни спука от съдебни дела. Нямали сме право, казват хората на Кремъл у нас, щом производителят им си искал ремонтите! Като и за това амнезията здравата ги тресе - истината е, че щом гаранцията на машините е изтекла, собственикът им може да си ги ремонтира където си поиска! Всъщност - където му е най-изгодно. В случая в Полша - с 1/3 по-евтино от Русия и без утежняващия ДДС! Ама в БСП нали първо бранят руските интереси, а чак после, ако им останат силици - българските!

Ненчев "успокоява" с два двигателя под наем за МИГ-овете

Ще получим два двигателя за изтребителите МиГ-29 под наем до края на годината, които ще ги ползваме две години. Шест изтребителя ще бъд...

Подкокоросаха партийно и генерала на авиацията - и той, горкият, след като си оскуба всичката коса от главата - колко за мустака били нещата на небето ни - на бърза ръка се отметна от думите си и си изтегли оставката. Като истински патриот и доблестен офицер! Той, човекът, който работи най-близо до Дядо Господ, на всички заседания, съвещания и конференции по въпроса гласувал винаги с "да" и без "особено мнение" за натовските дежурства в българското небе (те са нормална практика и част от партньорството), ако се наложи и докато приключат ремонтите на изтребителите ни, а след това пропищя орталъка! "Аз на такава армия командир няма да бъда, казва, отивам си, значи!". Ама се върна - като поп! И с пълни гащи!

Няколко думи и за най-голямото БСП-кречетало - някой си Мерджанов! Прогимназиален учител по география бил! Този световен капацитет по изтребителите не спря да ръси просъветски лъжи. Лъжа след лъжа! Като машина за лъжи е! Предизборни! Въздух под налагане, този път лъже за някакви "въздушни" проблеми на България! Мержелее му се нещо на Мерджанов, ама не знае какво е! Тогава да му помогнем - мержелее му се на Мерджанов поредната изборна катастрофа на БСП! Само след 18 дни е!

Автор: Валентин Стоев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com